Αυτά είναι τα βαριά και τα ελαφριά χαρτιά του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται.
Με πέντε σειρές μυθοπλασίας, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και με το Μουντιάλ φορτώνει τη φαρέτρα του το κανάλι του Αμαρουσίου. Οσον αφορά τις σειρές, λοιπόν, έχουμε και λέμε:

«ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ». Ενα ήσυχο χωριό, στη μέση του πουθενά, όπόυ η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνω στη, αναστατώνεται οταν απο τα κεντρικά της Αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων: Πάνος Βλάχος, Ανδρη θεοδότου, Αλέξης Βιδαλάκης.

«ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;»: Η καινούρια κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο κανάλι του Αμαρουσίου για να αναστατώσει τις ζωέs δύο οικογενειών. Η νέα παραγωγή υπόσχεται ευτράπελα, αστείες καταστάσειs, παρεξηγήσεις και γέλιο μέχρι τελικής πτώσηs. Οσο για του πρωταγωνιστέs; Είναι ένας κι ένας! Η κωμική σειρά, παραγωγής Tanweer Productions, έχει ήδη κλείσει το, πρωταγωνιστικο καστ. Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός Θα συγκατοικήσουν εξαιτίας μιας συνωνυμίας.

«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»: Η ταινια, που φέρει την υπογραφή τηε Μιμής Ντενίση. Θα προβληθεί υπc τη μορφή μίνι σειράς, 4 επεισοδίων, εμπλουτισμένων με υλικό και σκηνές που δεν παρουσιάστηκαν στην ταινία

«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ»: Ενα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Στους ρόλους του Δημήτρη και της Άννας ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ.

«Η ΜΑΓΙΣΣΑ»: Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος Θα δημιουργήσουν μια σειρά που θα μας πάει πίσω στο 1818. Στο επίκεντρο της πρωτότυπης ιστορίας μια γυναίκα, που εμπνέει πολλούς με τη στάση της εκείνη τη δύσκολη περίοδο και θα την ενσαρκώσει η Ελλη Τρίγγου, που ως Ασημίνα στις «Αγριες μέλισσες» απέσπασε δικαιολογημένα πολύ καλές κριτικές.

Στην ψυχαγωγία, το Μουντιάλ 2022 είναι μια μεγάλη στιγμή. Από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου.