Ο αγαπημένος παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, που καθημερινά τον βλέπουμε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, Super Κατερίνα, εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά να είναι εκνευρισμένος.

Αιτία αυτή τη φορά ήταν το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, τον διέκοψε την ώρα που θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε η Μαρίνα Σάττι για το ρεγκετόν και το χωριό.

Ο παρουσιαστής, που γνωρίζει ότι όλη αυτή η φασαρία προφανώς και «πουλάει» άρχισε να ωρύεται λέγοντας:  «Άφησέ με! Γίνεται να πω τη γνώμη μου; Ερώτηση. Πες μου όχι και θα το σεβαστώ. Πάω να πω μία κουβέντα κι ακούω γνώμη. Μπορείς να μου πεις τι θέλω να πω τώρα; Μα γίνεται; Ρε παιδιά, μάθετε τον διάλογο. Λοιπόν για να πω γιατί κακώς το άρχισα. Κακώς το άρχισα και το τελειώνω».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής όπως και ο Γκουντάρας τον ρώτησαν γιατί φωνάζει με την απάντηση του ίδιου να λέει ότι δεν το… θυμάται!

Ωστόσο είναι πια ολοφάνερο ότι και η Κατερίνα Καινούργιου έχει πλέον κουραστεί με τη συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται αλλά δεν ήθελε να το συνεχίσει και έτσι απλά διέκοψε το διάλογο μεταξύ τους.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακόμα ένα ξέσπασμα