Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης «έσμιξαν» και πάλι τηλεοπτικά καθώς από τη φετινή σεζόν βρίσκονται στο κανάλι του MEGA για την τηλεοπτική σειρά, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, σε μια συνεργασία που έρχεται να διαδεχτεί μετά από αρκετά χρόνια εκείνη της  «Πολυκατοικίας».

Για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και για πολλά άλλα θέματα, μίλησε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ».

Μέσα από αυτή, αποκάλυψε το μυστικό για να υπάρχει σασπένς στη σχέση της με τον διάσημο σεφ και σύζυγο της, Λευτέρη Σουλάτο.

Βάσω Λασκαράκη: Αυτό είναι το μυστικό για να υπάρχει σασπένς στη σχέση

Σύμφωνα με όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη, ο γάμος της με τον σεφ (διανύουν τον 5ο χρόνο μαζί) είναι ιδιαίτερος καθώς, λόγω τον επαγγελματικών τους υποχρεώσεων είναι αναγκασμένοι να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Κρήτης και Αθήνας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μέχρι το Νοέμβριο ζούνε χωριστά κάτι που αν μη τι άλλο δίνει ένα σασπένς στη σχέση τους, με τους δύο τους να ανυπομονούν για τις Παρασκευές, τις οποίες και σχεδιάζουν αναλόγως.

Ακόμη, πρόσθεσε πως αυτό δίνει και κάτι το διαφορετικό στη σχέση τους καθώς τους κάνει να μην βαριούνται αλλά και να είναι πιο δημιουργικοί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ήταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι, ίσως να μην έκαναν όλα αυτά που κάνουν τώρα!