Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του Γιάννη Ζουγανέλη, καθώς η μητέρα της συζύγου του, Ισιδώρας Σιδέρη και γιαγιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «έφυγε» από τη ζωή.

 

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποχαιρέτησε τη Δήμητρα Σιδέρη με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Κάτω από μία φωτογραφία της που ανέβασε έγραψε: «Έφυγε η Δήμητρα Σιδέρη μητέρα της Ισιδώρας. Μάνα όμως όλων μας. Στάθηκε δίπλα μας με προσφορά με ευπρέπεια με αγάπη. Είχε αγωνιστικότητα τόλμη. Ευγένεια χιούμορ. Σ’ ευχαριστούμε για ό,τι έκανες για μας. Δεν θα αφήσουμε τα χρόνια να σε πάρουν από τη ζωή μας».

 

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Ζουγανέλη:

Πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους του έσπευσαν να συλλυπηθούν τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη σύζυγό του.

Πριν μερικούς μήνες ο καλλιτέχνης είχε αποχαιρετήσει ένα ακόμα προσφιλές του πρόσωπο. Μάλιστα, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram, πέθανε ο επί 50 χρόνια στενός φίλος του, Σωκράτης Πετρόχειλος.

Ο ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. “Έφυγε σαν το πουλάκι. Ο αγαπημένος επί 50 χρόνια φίλος. Κι αδελφός αλλά και συνεργάτης Σωκράτης Πετρόχειλος. Μαζί του χάνεται μια ολόκληρη εποχή. Αθωότητας και χαράς. Σ’ έχω μέσα μου”, έγραψε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τι είχε πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Λίγο πολύ από τις συμπεριφορές των ανθρώπων καταλαβαίνεις τι μπορεί να υποβόσκει. Βλέπεις τις συμπεριφορές τους, ότι αυτός είναι βίαιος και ενδεχομένως να είναι βίαιος και στον τρόπο που συμπεριφέρεται με το άλλο ή το ίδιο φύλο. Έχω πάρει τρομερές αποστάσεις από αυτά. Χάρηκα πολύ όμως που βγήκε αυτό αλλά πίστεψέ με το ποσοστό στον χώρο μας είναι πολύ λιγότερο από το ποσοστό στην υπόλοιπη κοινωνία” δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN.

“Εγώ έχω συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Το παραμικρό. Ο Πέτρος είχε μία μυστήρια ενέργεια, πολύ δυναμική. Πολύ δυναμικός στον τρόπο που στεκόταν στη σκηνή, στη ζωή και λοιπά. Συνεργαστήκαμε στους Ιππείς και είχε μια τάση να κόψει μία σκηνή, στην οποία εγώ είχα μεγάλη επιτυχία. Αυτό ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθείς και άλλα πράγματα” πρόσθεσε ο ηθοποιός.