Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης με το αγαπημένο ζευγάρι να έχει κανονίσει το γάμο του φέτος το καλοκαίρι.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μπορεί να «έτρεξε» αυτές τις ημέρες για τον διαγωνισμό της Eurovision στον οποίο ήταν σχολιάστρια μαζί με τη Τζένη Κοζάκου όμως ταυτόχρονα οι ετοιμασίες για τον γάμο της βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας η Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους όμως αναμένεται να γίνει σε κλειστό, προσωπικό κύκλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε «μυστική» τοποθεσία που έχουν ανακαλύψει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews αυτός θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού και ελπίζουμε το ζευγάρι να μας ενημερώσει με κάποια ανάρτηση στους λογαριασμούς του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους κάνουν σχέδια γάμου καθώς η πρόταση γάμου έγινε το 2019 στο Μαρόκο όμως η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο περνάει μια επιτυχημένη χρονιά στην καριέρα της τόσο με τη συμμετοχή στη Eurovision όσο και με την παρουσίαση του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου. Από την άλλη και ο σύντροφός της βρίσκεται στην ΕΡΤ στο πρόγραμμα «Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα».

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Νίκος Κοκλώνης: Τέλος από τον Alpha πριν την ώρα του

Τηλεθέαση: «Χτύπησε κόκκινο» ο τελικός της Eurovision – Δείτε τι ποσοστά πέτυχε!