Η γνωστή ηθοποιός Λένα Δροσάκη μπαίνει στη σειρά στο ρόλο της Σύλβιας, στη σειρά Τρία Μίλια του Star, μιας γυναίκας γύρω στα σαράντα. Η Σύλβια είναι γλύπτρια και προσπαθεί να αναδειχτεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πλαστογράφος, που δραστηριοποιείται με το ψευδώνυμο Φειδίας! Στο παρελθόν, όταν σπούδαζε ακόμη στη Σχολή Καλών Τεχνών, κάποιος της πρότεινε να πλαστογραφήσει κάτι και εκείνη το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Τα χρήματα της αμοιβής ήταν πολλά και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει. Πλέον, έχει ένα γιο δέκα ετών, ο οποίος ζει με τον πρώην σύντροφό της στην Ιταλία. Το παιδί τής λείπει πολύ, αλλά ο πρώην της την απειλεί πως, αν προσπαθήσει να το διεκδικήσει, θα αποκαλύψει στην αστυνομία την πραγματική της ταυτότητα. Τώρα, η Σύλβια γοητεύεται από τον Τίμο και γρήγορα τον ερωτεύεται, αλλά μετά συνειδητοποιεί ότι για άλλη μια φορά στη ζωή της έχει μπλέξει με λάθος άντρα.

Όταν γνωρίζει την Δέσποινα, ανάμεσά τους αναπτύσσεται μεγάλη συμπάθεια…

Στο μεταξύ ο Χρόνης και η Βασιλική σχεδιάζουν να κάνουν τον Χάρη και την Ελένη να παραδεχθούν τη σχέση τους. Ο Νικόλας και η Κάτια έχουν μια δύσκολη συνάντηση. Η Λίζα προσπαθεί να προτρέψει τη Μάνια να διεκδικήσει τον Μιχάλη. Η επιτυχημένη πορεία των σχεδίων που έθεσε σε εφαρμογή ο Στέφανος για να εκδικηθεί τον αδελφό του ανατρέπεται από ένα αινιγματικό τηλεφώνημα…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς