Ακόμα ένα… τρελό επεισόδιο της σειράς του Mega, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται σήμερα στις 21:00!

Η Λίζα με τον Αλφρεντ επιστρέφουν στο σπίτι. Μαζί όμως  με αυτούς έρχεται και η θεία Παυλίνα Γκεγκελέκου με τη Γιορντάνκα, για να διευθετηθεί το ζήτημα του οικοπέδου.

Μόνο η Πένη, ο Λυκούργος και η επιστήθια φίλη της Πένης, η Κλαίρη, γνωρίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Αλβανός. Όλοι οι άλλοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος αριστοκράτης. Μάλιστα το επώνυμο του είναι το «αγγλικότατο» Ντόρτσεστερ. Το πρόβλημα γίνεται δέκα φορές πιο δύσκολο όταν οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα! Ωστόσο, και μην έχοντας κάποιο ασφαλέστερο μέρος να μείνουν, καταφεύγουν στο σπίτι του Λυκούργου. Η  Πένη προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Μπουκουράν είναι ο πατέρας του Άλφρεντ. Εντωμεταξύ οι κάτοικοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι πρόκειται για Άγγλους αριστοκράτες οι οποίοι όμως είναι μουγγοί! Πένη και Λυκούργος καταστρώνουν το σχέδιο γιατί το ζεύγος δεν ξέρει γρι αγγλικά! Ένας έρωτας όμως αναζωπυρώνεται. Τι θα κάνει η δαιμόνια Πένη;

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Στην κορυφή της τηλεθέαση

Η νέα χρονιά βρίσκει τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» άλλη μια φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιανουαρίου καταγράφουν ποσοστό 29,1% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 24,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με 1.393.526 τηλεθεατές και την κάλυψη να αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές η κωμωδία του MEGA, συνεχίζει να ενθουσιάζει τους τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα μετάδοσής της μέχρι σήμερα. Με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού, υψηλά ποσοστά με το ανώτερο να φτάνει το 39,2%, οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» είναι πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21:00 στο MEGA.