Ένα ακόμα μυστικό στη ζωή της Έλενας (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) αποκαλύπτεται και την καταρρακώνει στη σειρά Ψέματα του ALPHA. Μένει τελείως μόνη της και αυτό την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι μέθοδοι που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες. Η Έλενα μόλις έχει πει στην Κάτια (Βασιλική Τρουφάκου) ότι βρήκε την ομπρέλα της στο αυτοκίνητο του Αντώνη (Γιώργος Χρανιώτης), του πρώην άντρα της και εκείνη ταράζεται. Προσπαθεί να της πει ψέματα αλλά δεν τα καταφέρνει καλά και η Έλενα την παίρνει χαμπάρι και τη ρωτάει τι συμβαίνει. Τότε η Κάτια λυγίζει και της λέει ότι με τον Αντώνη ήταν μαζί αλλά τώρα έχει τελειώσει.

Παρά τα δάκρυα, τις συγγνώμες και τις δικαιολογίες που λέει η Κάτια στη σειρά Ψέματα, η Έλενα σοκάρεται από την αποκάλυψη που έρχεται σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη στη ζωή της και μάλιστα από τον πιο δικό της άνθρωπο, την αδερφή της. Η προδοσία έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί φωνάζει παρά την παρουσία των παιδιών στο διπλανό δωμάτιο, και φεύγει την ώρα που μπαίνει στο σπίτι ο άντρας της Κάτιας ο Δήμος (Θάνος Τοκάκης), ο οποίος έχει κι αυτός ακούσει τις φωνές αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα περί τίνος πρόκειται. Ο Δήμος μαθαίνει ότι η γυναίκα του Κάτια είχε εξωσυζυγική σχέση με τον πρώην άντρα της αδελφής της Έλενας. Είναι οργισμένος, αφού η Κάτια είχε την ευκαιρία να του το πει και δεν το έκανε προτιμώντας να τον κοροϊδέψει. Τώρα λοιπόν της λέει ότι θα μείνει με τα παιδιά στης μητέρας του μέχρι εκείνη να βρει ένα σπίτι και να μετακομίσει καθώς δεν προτίθεται να διαταράξει το πρόγραμμα και τις συνήθειες των παιδιών.

 

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας