Ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, μεταξύ άλλων, επενδύει κι εκείνος στη μυθοπλασία. Μία από τις σειρές που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού είναι το δραματικό σίριαλ «Παγιδευμένοι».

Μία σειρά με πολύ μυστήριο, σκηνές δράσης, έρωτα και μεγάλα μυστικά Θα δούμε από τη νέα σεζόν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 . Η σκηνοθεσία είναι της Βίκυς Μανώλη, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη, η εκτέλεση παραγωγήςτης Ρedίο Ρrοdυctίοns, ενώ το καστ απαρτίζεται από πολλούς καταξιωμένους αλλά και νέους ηθοποιούς.

Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές ετοι-μάζονται εντατικά για να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα. Μάλιστα, λίγο προτού η κάμερα αρχίσει να καταγράφει τη δυνατή τους ιστορία, οι «Παγιδευμένοι» συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου. Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα, το καστ της νέας δραματικής σειράς «ζωντάνεψε», για πρώτη φορά, τους ρόλους υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Μανώλη. Ενθουσιασμένοι από τη «συνάντησή» τους με τους χαρακτήρες που Θα ενσαρκώσουν αλλά και τη συνεχή ανατροπή της πλοκής του σεναρίου, οι ηθοποιοί έδωσαν το επόμενο ραντεβού στον… τόπο του εγκλήματος οπου θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξn των γυρισμάτων.

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι

Σύμφωνα με το σενάριο, ριο, ενα νεαρό κορίτσι δολοφονείται και αυτό γίνεται η αιτία για να συναντηθούν μία δικηγόρος και ένας εισαγγελέας, οι οποίοι αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Πόσα πρόσωπα έχεί η αλήθεια; Ποιοι Θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ (Αννα Ροδίτη). Επίσης, πρωταγωνιστούν οι Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ρόδου, ‘Αννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλικη Κακολύρη. Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος, ως Γεράσιμο Μαρκέτο Θα δούμε τον Στέφανο Κυριακίδη, την Ειρήνη Ροδίτη θα υποδυθεί η Ντίνα Μιχαηλίδου στον Υβόννης Χατζή Θα είναι η Ταμίλα Κουλίεβα ενώ τη Χρύσα θα ενσαρκώσει η Σοφία Φαραζή.