Το ΟΡΕΝ, από τα μέσα Σεπτεμβρίου, εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμά του τη νέα δραματική σειρά εποχής  «Έρωτας φυγάς», σε σενάριο Ρένας Ρίγγα – Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου – Παναγιώτη Πορτοκαλάκη. Στη σειρά πρόκειται να δούμε πολλούς ηθοποιούς να δίνουν ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις αλλά και προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο. Πέρα από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν, όμως, θα δούμε και κάποιους να κάνουν έκτακτες εμφανίσεις. Μία από αυτούς είναι η Μαρία Φιλίππου, η οποία πρόκειται να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί σε κάποιο από τα επεισόδια της σειράς. Επιπλέον, την ηθοποιό ενδέχεται να τη δούμε εκ νέου στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», όπου υποδύεται τη Μέλπω, λόγω των συνταρακτικών εξελίξεων που έρχονται.

Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και τα ένοχα μυστικά

Είναι ένας έρωτας που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β” Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα του Εμφυλίου λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος.

Συνολικά το καστ της σειράς θα αποτελείτε από τους: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Συμμετέχουν επίσης οι: Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη και Χρύσα Κλούβα.

 

Όλες οι ειδήσεις

Διαζύγιο-έκπληξη για μοντέλο: Άγριος τσακωμός για το πρώην ζευγάρι!

MasterChef: Η Καλλιόπη στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της

Σασμός: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη εμφάνιση των πρωταγωνιστών!