Ο Νίκος Κοκλώνης έχει μπει δυναμικά εδώ και μερικούς μήνες στο Open TV, καθώς η εταιρεία του «Barking Well Media» έχει αναλάβει να.. αναστήσει το κανάλι στο θέμα της τηλεθέασης, αναλαμβάνοντας το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.

Οπως αναφέρει η Real News, υπάρχει σενάριο μετοχικής συνεργασίας ανάμεσα Barking Well Media με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και κάποιες αντιδράσεις.

Αναλυτικότερα το ενδεχόμενο ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής να αποκτήσει μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο του σταθμού είναι ανοικτό. Αν προχωρήσει το ενδεχόμενο αυτό θα πρόκειται για μικρό ποστό πάντως.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο η εταιρεία που έχει ο Νίκος Κοκλώνης θα αναλάμβανε τη διαχείριση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open, χρηματοδοτώντας την παραγωγή εκπομπών και την αγορά ταινιών και θα πληρωνόταν από ρτα διαδφημιστικά έσοδα του καναλιού.

Ο Ιβάν Σαβίδης επιθυμεί ωστόσο και αυτή σημαντικό μερίδιο από τα διαφημιστικά έσοδα ώστε να καλύψει με αυτά το κόστος της τηλεοπτικής άδειας (3,5 εκατομμύρια το χρόνο) και του ενημερωτικού προγράμματος του καναλιού.

Το πρόβλημα που δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής την οριστικοποίηση της συμφωνίας βρίσκεται στη «μοιρασιά» των διαφημιστικών εσόδων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη και την Barking Well.

Κάπου εδώ έρχεται η λύση της μετοχικής συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Κοκλώνη προτείνει να πάρει μερίδιο από το μετοχικό κεφάλαιο και να μπει πλέον όχι ως στρατηγικός συνεργάτης, αλλά ως μέτοχος στο Open!

Στην περίπτωση αυτή, ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει λόγο στο σύνολο του σταθμού (και στην ενημέρωση) και όχι μόνο στο ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος. Αυτό το ενδεχόμενο είναι που προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Προς το παρόν οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις…

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η σειρά του ANT1 μπαίνει στο Netflix

Σλούκας και Παναθηναϊκός πρέπει να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο με Μακάμπι

Νότης Σφακιανάκης: Το παλάτι 6 εκατομμυρίων που… κρύφτηκε (ΦΩΤΟ)