Η επιτυχία του Squid Game  στο Netflix ήταν τόσο μεγάλη που ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Τόσο ο σκηνοθέτης και δημιουργός, Hwang Dong-hyuk, όσο και οι συντελεστές είχαν δηλώσει ότι ήδη εργάζονται για την συνέχεια της ιστορίας Ωστόσο το Netflix δεν το είχε ανακοινώσει επίσημα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix, τη σειρά-φαινόμενο, με 142 εκατομμύρια προβολές εντός των πρώτων 28 ημερών από την πρεμιέρα της.

Όπως ανακοίνωσε ο CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, σε σχετική ερώτηση: «Φυσικά. Το σύμπαν του “Squid Game” μόλις ξεκίνησε». Επιπλέον  άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν κι άλλοι κύκλοι για το «Παιχνίδι του Καλαμαριού».

Πάντως πριν μερικούς μήνες , o δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk μίλησε στο Associated Press. Εκεί λοιπόν  ανέφερε ότι η σειρά θα επιστρέψει στους δέκτες μας. Μάλιστα φρόντισε να μιλήσει ιδιαίτερα  για την πλοκή της.

«Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή», είχε πει.

Τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν

Ο Παίκτης 456, μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Hwang Dong-hyuk, για το τι θα κάνουν με τον χαρακτήρα του.

«Ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδος ανατροπή που θα είναι ενθουσιώδης και θα εκπλήξει εμένα και τους θεατές. Εάν ήταν προβλέψιμο δε θα είχε πλάκα. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ή την κλίμακα της σειράς, αλλά το μόνο πράγμα που μου είπε ο Hwang είναι πως ο Seong Gi-hun θα είναι στη σειρά και θα παίξει ξανά στην αρένα», είπε χαρακτηριστικά.