Αντίξοες συνθήκες, προβλήματα και εμπόδια για τους ήρωες της καθημερινής σειράς, Μόλις Χθες του ΣΚΑΪ.

Στα επόμενα επεισόδια η Λουΐζα είναι σε δύσκολη θέση αφού πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Ο Όμιλος πάει για χρεοκοπία και για να αντεπεξέλθει πρέπει να πουλήσει την περιουσία τους. Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της και εκείνη θα οδηγηθεί στο τμήμα. Στο μεταξύ ανακαλύπτει όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά για τον Σπύρο. Ωστόσο ο Μιχάλης θα είναι πάλι στο πλευρό της.

 

Ο Σπύρος δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στη Λουίζα και χρησιμοποιεί ύπουλα την Κατερίνα εναντίον της. Όταν όμως, η Λουΐζα μαθαίνει και άλλα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, τα περιθώρια στενεύουν. Ο Μιχάλης γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort. Όμως οι νέες αποκαλύψεις για την Έλενα θα επισκιάσουν τη χαρά του. Αποφασίζει να τη διώξει μια για πάντα από τη ζωή του.

Η Έλενα δεν μπορεί να τιθασεύσει το πάθος της για τον τζόγο, που είναι ικανό να καταστρέψει τα πάντα. Ένα απ’ αυτά είναι ο γάμος της με τον Μιχάλη. Ο Ορέστης αντιδρά στις κινήσεις της αδερφής του για τη διάσωση του Ομίλου από τη χρεοκοπία και δεν μπορεί να δεχτεί πως θα καταστραφεί εξαιτίας της. Αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Μόλις χθες: Στο νοσοκομείο ο Αντώνης

Ο Αντώνης, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώνεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ιάσωνας, βλέποντας την κατάστασή του, προσπαθεί να τον προσεγγίσει.

Ο Θάνος επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον Στέφανο και του ζητά να μείνει μακριά από τη Μαρία. Η Μαρία θυμώνει με την στάση του Θάνου στη σχέση της με τον Στέφανο ενώ η παραμονή του Αντώνη στο νοσοκομείο, της δίνει την ευκαιρία να του εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Ο Στάθης μπαίνει στη φυλακή και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Μαζί με τη Βέρα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον βγάλουν από τη φυλακή.

Ο Άλκης με την Κορίνα ζουν τον έρωτά τους με τη Λήδα να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.