Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «Secret» η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα επόμενα βήματά της.

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Πάντως η ίδια έχει αποδείξει πως διαθέτει και το ταλέντο της ερμηνείας, κυκλοφορώντας τέσσερα νέα τραγούδια. «Είναι μια πολύ ευχάριστη ιστορία το να δουλεύω τραγούδια με τους φίλους και συνεργάτες μου. Είναι κάτι που με ευχαριστεί χωρίς να έχω απώτερες βλέψεις. Το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά και φυσικά συνδυαστικά με τη βασική μου ιδιότητα», ανέφερε.

Παράλληλα,, αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα κάνει κάποιες live εμφανίσεις για τη UNICEF, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, στην Κύπρο, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στις 3 του μηνός θα συμμετάσχει σε μια συναυλία στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, ενώ από τον Νοέμβριο θα βρίσκεται στο θέατρο Παλλάς  με την «Αυλή των θαυμάτων».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι λέει για τα «Καλύτερά μας χρόνια»!

Από ‘κει και πέρα, σχολίασε και τη συμμετοχή της στην αγαπημένης σειρά της ΕΡΤ. «Έλαβα μεγάλη αγάπη, είναι αλήθεια αυτό. Αυτή η σειρά αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, κάτι πολύ σπουδαίο. Υπάρχει ένα κοινό, το νεανικό, που δύσκολα κάθεται να παρακολουθήσει τέτοιες ελληνικές σειρές. Νομίζω λοιπόν ότι άγγιξε και αυτούς και γι’ αυτό είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη», είπε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο καστ της σειράς, τονίζοντας: «Η Τζένη Θεωνά είναι κολλητή μου φίλη. Είναι πολύ σπουδαίο να πηγαίνεις στο γύρισμα και να σφιχταγκαλιάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Είναι πολλοί ακόμα για τους οποίους θέλω να πω τα καλύτερα, όπως ο Μιχάλης Οικονόμου. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά και μου πρόσφεραν μια όμορφη συνεργασία».