Ο Νίκος Κοκλώνης και Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται σε συζητήσεις, με τον πρώτο να έχει μπει δυναμικά εδώ και καιρό στο Open TV, καθώς η εταιρεία του «Barking Well Media» έχει αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι, έχοντας ως στόχο να «αναστήσει» το κανάλι.

Οπως αναφέρει η Real News, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής πιέζει την πλευρά του επιχειρηματία προκειμένου να κλείσει άμεσα το deal με την παραχώρηση ποσοστού από τις μετοχές του καναλιού.

Στόχος του Νίκου Κοκλώνη είναι να επιβάλει τον όρο για μετοχική είσοδο στο Open, αρχικά με μικρό ποσοστό το οποίο ωστόσο θα αυξάνεται ανάλογα με τις επενδύσεις που γίνονται στο πρόγραμμα.

Αν δηλαδή δεν επαρκούν τα διαφημιστικά έσοδα ώστε να πάρει η εταιρεία παραγωγής πίσω το ποσό που επένδυσε, να έχει το δικαίωμα να ισοσκελίσει τη ζημιά με μετοχές.

Πάντως, οι έναρξη των ψυχαγωγικών εκπομπών βρίσκεται προ των πυλών και ανακοινώθηκαν μέσω γενικού trailer στο Open.

Η Αννίτα Πάνια είναι η μόνη που έχει υπογράψει ειδικό εμπορικό deal με τον Κοκλώνη.

Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζεται για πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 9:50 με την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» θα βγει αργότερα στον τηλεοπτικό αέρα.

Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή «Παρέα Σαββατοκύριακο» όπου θα παραμείνουν η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Τριαντάφυλλος και ο Φοίβος Παπαδάκης, έχοντας και κεντρική παρουσιάστρια, με την Ναταλί Κάκκαβα να είναι η επικρατέστερη.

Δείτε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Ευγενία – Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον πυροβολισμό και τα λέει στον Ιάσονα

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός βόμβα – Τέλος μετά από 10 χρόνια

Στέφανος Κασσελάκης: Με 1500 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις στο εξοχικό των 2 εκατομμυρίων