Η Ιωάννα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Καλύτερα δε γίνεται και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της που της έχε στοιχίσει πολύ. Η ηθοποιός συγκίνησε πολύ με τα όσα είπε.

 

«Φέτος που συνέβη κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο, έχασα τη μητέρα μου και είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να βρω τον όρο της ψυχής. Το έψαξα στην θρησκεία, στη φιλοσοφία, στη ψυχανάλυση αλλά δε βρήκαν έναν ορισμό που να με κάνει κάπως να παρηγορηθώ. Είναι φυσιολογικό, είναι νωρίς. Κάθε απώλεια κάθε πένθος πρέπει να το βιώνεις σε όλα του τα στάδια και δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σίγουρα οι συνθήκες στη ζωή μας, όπως να έχεις ένα παιδί μικρό σε επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα.

Δεν ήταν μια δεύτερη ενηλικίωση, ένα κομμάτι σου φεύγει πραγματικά. Δεν είναι η ηλικία, ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού σου που απλά πηγαίνει με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Προσπαθώ να τη μιμηθώ σε πράγματα που τη θαύμαζα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, πήρα πολλή αγάπη. Όποτε χρειάστηκα τους γονείς μου ήταν εκεί. Ακόμη δηλαδή έχω τον πατέρα μου» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

Ο σπουδαιότερος ρόλος όμως για εκείνη είναι αυτός της μητρότητας. Τον Άγουστο του 2019, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Ο μικρός Αντώνης είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. «Στον γιο μου κάνω όλα τα χατίρια αλλά προσπαθώ να βάζω και κάποια όρια. Γίνομαι και αυστηρή όταν πρέπει. Σαν μαμά είμαι πολύ υπερπροστατευτική, καθόλου ψύχραιμη. Έχω κοινά χαρακτηρίστηκα με τη δική μου μητέρα», είπε αρχικά η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα επειδή έγινα μητέρα μετά τα 40!»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο παρελθόν επειδή αποφάσισε να γίνει μαμά μετά τα 40.

«Δε θέλω να δίνω άλλη έκταση σε αυτό, δεν έχει νόημα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του», απάντησε η ταλαντούχα ηθοποιός.