Οι «Ψυχοκόρες» μπήκαν στην τηλεοπτική μας ζωή μέσω του ΑΝΤΙ + αλλά και μέσω των 4 πρώτων επεισοδίων που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ 1, ώστε όλοι να γνωρίσουν τη νέα δραματική σειρά, η οποία αποτελείται από 60 επεισόδια.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά σύμφωνα με το Τηλέραμα και θα ολοκληρωθούν περίπου στις αρχές Νοεμβρίου. Η Γιούλικα Σκαφιδά, μία εκ των πρωταγωνιστριών, που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, θα προλάβει να κάνει τα γυρίσματα χωρίς η φουσκωμένη κοιλίτσα της να αποτελέσει πρόβλημα, αφού, βάσει σεναρίου, δεν προβλέπεται εγκυμοσύνη για την ηρωίδα που υποδύεται. Η σειρά αναμένεται να παίξει και στον ΑΝΤΙ τον Σεπτέμβριο του 2024, εκτός αν οι ανάγκες του προγραμματισμού φέρουν την πρεμιέρα της στο ελεύθερο κανάλι στο β’ μισό της φετινής σεζόν.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν οι «Ψυχοκόρες» θα πάρουν το «πράσινο φως» για έναν δεύτερο κύκλο. Από το κανάλι υπάρχει αυτή η πρόθεση, όπως υπάρχει και η πρόθεση ο συνδρομητικός ΑΝΤΙ + να παραγάγει κι άλλες σειρές πολλών επεισοδίων, που στη συνέχεια θα τροφοδοτούν με πρόγραμμα και τον ΑΝΤΙ .

Οι Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Viral: Δήμαρχος πανηγύρισε με καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ! (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;