Μάλιστα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι « Η Φάρμα» του ΑΝΤ1 ρώτησε στα social media τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό που ένιωθε στο πρόσωπο.

 

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού,  Κρίστυ Λυκοπούλου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας. Όπως η ίδια ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, ένιωσε ένα μούδιασμα στην μια πλευρά του προσώπου της και έτσι κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς ανησύχησε.

Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά τας», έγραψε η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού «Φάρμα».

Για όσους δε θυμάστε, η  Κρίστυ Λυκοπούλου, ήταν η σέξι παίκτρια του περσινού κύκλου που έβαζε φωτιά με τις σκηνές της στο ντουζ.

Εκρηκτική και με τέλειο κορμί, είναι από τη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών.

Όσο σπούδαζε υποκριτική, παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά. Όμως ο θάνατος του πατέρα της την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της. Από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο ενώ έχει συμμετέχει σε πολλούς αγώνες ανηλίκων. Μάλιστα έχει βγει 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.