Η δικής μας οικογένεια: Και ξαφνικά πολύτεκνος στη νέα σειρά του OPEN. Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος εργένης. Γοητευτικός, πρώην οδηγός αγώνων μοτοκρός… Σήμερα είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ασχολείται με διοργανώσεις εκδηλώσεων, αγώνες μοτοκρός, ενώ πουλά και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρός του, ο Σέργιος, αντίθετα, είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα γυναικείο site, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνά της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια, αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία.

Αυτό που θα ανακαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά. Η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να κανονίσει να τη γνωρίσει επιτέλους από κοντά. ‘Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια… ‘Ενα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα θα ανατρέψει τις ζωές όλων! Στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα! Η Αγγελική θα πρέπει τώρα να βρει έναν τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης, θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του… ‘Ετσι ξεκινά «Η δική μας οικογένεια» και όλοι τώρα καλούνται να αναλάβουν νέους ρόλους!

Τίποτα δεν είναι πια εύκολο για κανέναν. Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει άρδην συνήθειες και τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των 4 παιδιών του φίλου του. Από την πλευρά
του ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί γρήγορα στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας και να ξεχάσει την εργένικη ζωή για χάρη της νέας οικογενειακής του κατάστασης, την οποία όμως ποτέ δεν επεδίωξε! Και μέσα στο χάος που έχει δημιουργηθεί βρίσκονται και τα 4 παιδιά που θέλουν όρια, φροντίδα και αγάπη ώστε να μεγαλώσουν σωστά.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Αρετή;

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!

Η Σοφία Φυρού φέρνει και πάλι τη θερμοκρασία στα ύψη!