Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκινεί η ιστορία του Νίκου  στην πρεμιέρα του  «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1. Τι ακριβώς συνέβη όμως χτες; Τα φώτα του σόου άναψαν το βράδυ του Σαββάτου (8/1) και η σκηνή γέμισε από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που συγκίνησαν και καθήλωσαν! Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, οι οποίοι δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης, είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκινεί η ιστορία του Νίκου

Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου, στη σκηνή ανέβηκε ο Νίκος, οποίος παρουσίασε ένα act με «μαγικά» τρικ. Στο φινάλε πήρε το μικρόφωνο και είπε πως αυτό που μόλις έδειξε δεν είναι αληθινή μαγεία. Αληθινή μαγεία είναι αυτό που επρόκειτο να δείξει και μέσα από ένα βίντεο είπε τη δική του συγκινητική ιστορία.

 

Ο ίδιος ήταν εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών αλλά μια ημέρα άλλαξε όλη του η ζωή. Ένας δυνατός πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και έπεσε σε κώμα για τρεις μήνες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από το σύνδρομο ADEM, ένα αυτοάνοσο που του δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση. Μέσα σε έξι μήνες από 86 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 40.

Όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο άκουγε το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» της Νατάσσας Μποφίλιου. Παρόλο που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά, ο Νίκος κατάφερε με αρκετή δουλειά να σταθεί ξανά στα πόδια του και να αποκτήσει μια κόρη.