Μία νεαρή 14χρονη κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου μάγεψε  τους πάντες με την φωνή της και βεβαίως να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Η νεαρή κοπέλα ξεσήκωσε τα πλήθη που ήταν όρθιοι και την χειροκρότησαν. Όταν έφτασε η σειρά της Κρυσταλλίας, εκείνη της είπε ότι την συγκίνησε και δεν μπόρεσε παρά να πατήσει το golden buzzer, μια εξέλιξη που έκανε την κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η ίδια είπε ότι έχει τσιγγάνικη καταγωγή και είναι περήφανη για αυτό, ενώ το είδωλό της στη μουσική είναι η θεία της.

Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Όταν μάλιστα η 14χρονη Εφραιμία, με αφορμή το κομμάτι «Heroes» που ερμήνευσε, ρωτήθηκε για τον δικό της ήρωα στη ζωή, έδωσε όνομα της Ειρήνης Μερκούρη.

«Ο δικός μου μουσικός ήρωας είναι η θεία μου, η Ειρήνη Μερκούρη. Είμαι τσιγγάνα και έχω ζήσει πάνω στη μουσική. Τραγουδάει η θεία μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κρυσταλλία Ρήγα απέδειξε πως «τρελάθηκε» πραγματικά με το ταλέντο της, με την φωνή της 14χρονης Εφραιμίας!

Η τραγουδίστρια δεν είναι καθόλου άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό καθώς πριν από λίγα χρόνια εμφανιζόταν στην εκπομπή του OPEN, ” The Booth” μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Μουτίδου και τη Σοφία Κουρτίδου ενώ έχει ξεσηκώσει πολύ κόσμο με τα τραγούδια της.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Κρυσταλλία Ρήγα:

1.Είναι 34 ετών – Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1987 στην Αθήνα

2.Είναι μεγαλωμένη στον Πειραιά και αγαπά πολύ τη συγκεκριμένη περιοχή!