Ένας νεαρός από την Ιαπωνία, ο Uekusa βρέθηκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο του ΑΝΤ1. Ο ίδιος ήθελε να δοκιμάσει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο και τις ικανότητές του στο κοινό και φυσικά στην κριτική επιτροπή.

«Η Ελλάδα είναι πολύ ωραία χώρα, έρχομαι για πρώτη φορά εδώ και θα ήθελα να παρουσιάσω το δικό μου ταλέντο» τόνισε, αρχικά, ο Uekusa.

Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Στη συνέχεια, ο νεαρός Ιάπωνας άρχισε να αφαιρεί ένα ένα τα ρούχα του βάζοντας πάνω στο σώμα του διάφορα αντικείμενα και όλα αυτά με σκοπό να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, την επιφύλασσε για το τέλος. Ο Uekusa δε δίστασε να βγάλει όλα του τα ρούχα και να μείνει ολόγυμνος πάνω στη σκηνή.

Ο Uekusa, πράγματι κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό χωρίς ωστόσο να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση

 

Στο μεταξύ στο προηγούμενο επεισόδιο μία νεαρή 14χρονη κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου μάγεψε  τους πάντες με την φωνή της και βεβαίως να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Η νεαρή κοπέλα ξεσήκωσε τα πλήθη που ήταν όρθιοι και την χειροκρότησαν. Όταν έφτασε η σειρά της Κρυσταλλίας, εκείνη της είπε ότι την συγκίνησε και δεν μπόρεσε παρά να πατήσει το golden buzzer, μια εξέλιξη που έκανε την κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η ίδια είπε ότι έχει τσιγγάνικη καταγωγή και είναι περήφανη για αυτό, ενώ το είδωλό της στη μουσική είναι η θεία της.