Η νέα δραματική σειρά «Άπιστος» που προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη στον ΣΚΑΪ  και μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα με δύο συναρπαστικά επεισόδια. Πρόκειται για την τουρκική προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς Dr. Foster του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα ως τη Ρωσία.

 

Η Νιλ αποφασίζει να πάει να μιλήσει στο νοσοκομείο για την Ασιγιά και το συμβούλιο αποφασίζει την επιστροφή της. Η Ντερίν πάει να βρει τη Νιλ και τηs ζητάει εξηγήσειs που την κορόιδεψε, αλλά εκείνη τηs λέει: «Να ξέρειs πως ο Βολκάν παίζει και με τις δυο σαs! Είναι ψεύτηs». Η Ντερίν φεύγει σκεπτική. Στο μεταξύ ο Βολκάν αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα με τη δουλειά του, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να κερδίσει τον γιο τηs. Ομωs ένας καβγάs ξεσπάει μεταξύ τους και εκείνοs τηs λέει πω της μισεί. Το επόμενο πρωί η Ασιγιά αφήνει τον Αλί στο σπίτι τηs Ντερίν και εκεί βρίσκει τον Βολκάν.

Παρόλο που το ζευγάρι προσπαθεί να του στρέψει αλλού την προσοχή, εκείνοs έχει καταλάβει πω έχουν σχέση και ελπίζει οι γονείs του να τα βρουν ξανά. Η Γκιονούλ συναντάει τον Βολκάν και του κάνει πρόταση να συνεργαστούν για να διώξουν μακριά την Ασιγιά. Την ίδια ώρα η Ντερίν πάει στο σπίτι τηs Ασιγιά: « Τι προσπαθείς να κάνειs; Δεν Θα σου επιτρέψω να πληγώσειs τον Βολ-κάν. Πάρε τον γιο σου και εξαφανιστείτε από τις ζωέs μαs», φωνάζει όταν την πιάνουν έντονοι πόνοι. Η Ασιγιά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί φτάνουν οι γονείs τηs κοπέλαs, αλλά και ο Βολκάν κατηγορώντας την πως εκείνη ευθύνεται για ό,τι συνέβη στην Ντερίν.

Άπιστος: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου