Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο τηs νέαs καθημερινή δραματικήs σειράs του ΣΚΑΪ, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών. Μέσα στον Ιούλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που Θα έχει τίτλο «Άγρια Γη».

Αυτή Θα είναι η τρίτη σειρά που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου και ίσως η πιο δυνατή απ’ όλεs αφού η ιστορία τηs Θα συνδυάσει τον έρωτα με τον προσωπικό πόλεμο ενός εξαφανισμένου για πολλά χρόνια ήρωα. Τα κείμενα γράφει η έμπειρη πλέον Μαρία Γεωργιάδου («Ηλιοs», «Γυναίκα χωρίs όνομα ), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη Θα καθίσει ο Χάρηs Μαζαράκηs («Οι αόρατοι»). Η σειρά Θα προβάλλεται, όπωs όλα δείχνουν, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και Θα την πλαισιώνει μια ομάδα κορυφαίων ηθοποιών. Μεταξύ των πρωταγωνιστών Θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστόδουλο Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλλο, Σόφη Ζαννίνου, Νι κολέπα Βλαβιανού, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Ελενα Μαρσίδου, Στράτο Τζώρτζογλου και τον Νικόλα Βασιλειάδη.

Άγρια Γη: Ηυπόθεση που θα συναρπάσει

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλαs 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τηs καλύτερήs του φίληs, τηs 6xpovns τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλαs ζει και δρα με νέο όνομα. Ως Άρns επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απα-γωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδειμε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που ο άνθρωπος αυτόs είναι η Ολγα, η μητέρα τηs Ελπίδαs, τηs παιδική του φίληs, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται. Η Ολγα πλέον έχει στην κατοχή τηs το σπίτι και τα κτήματα τηs οικογένειας του Αρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο και τον έρωτα. Ο Άρηs εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος.