Μετά την ολοκλήρωση της καθημερινής δραματικής σειράς «Άγρια γη», ο ΣΚΑΪ ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης την τουρκική σειρά «Αδίστακτη ερωμένη». Σύμφωνα με την υπόθεση, η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως τα έχει όλα. Είναι όμορφη και ευκατάστατη, με δύο υπέροχα παιδιά και έναν άψογο σύζυγο, τον Μουράτ, που δούλεψε σκληρά στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να ανέβει στην ιεραρχία και να έχει μια καλή θέση.

‘Ομως η «τέλεια» ζωή της δεν είναι παρά ένα κάστρο χτισμένο στην άμμο. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η αδελφή της αυτοκτόνησε και η εργασιομανής μητέρα της κλείστηκε στον δικό της κόσμο. Πολλές γυναίκες στη θέση της θα είχαν ίσως κλονιστεί από αυτές τις εμπειρίες, όμως εκείνη προσπάθησε πολύ για να παραμείνει ένας ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος άνθρωπος.

Για όσους την ξέρουν και την αγαπούν, η Νεσλιχάν πάντα βοηθάει όπου υπάρχει ανάγκη. Εν τω μεταξύ, η Ντάμλα είναι μία νέα γυναίκα που επιδίωξε να γνωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νεσλιχάν.’Οταν τα κατάφερε, η γυναίκα νόμιζε ότι απέκτησε μία κολλητή φίλη, για την οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα. ‘Ομως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά με την Ντάμλα. Ξαφνικά, ο κόσμος της γυναίκας θα γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή και όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα μολυνθούν από το δηλητήριο της αμφιβολίας. Τώρα, το μόνο της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και τον εαυτό της.’Ολα Θα αλλάξουν σε μια στιγμή και η Νεσλιχάν Θα γίνει κάποια άλλη…..

 Αδίστακτη ερωμένη: Δείτε το τρέιλερ