Τουρκία: Τη λένε Μερβέ Τασκίν, διαθέτει 580.000 followers στο Instagram και μέχρι τώρα είχε τη φήμη της… ορκισμένης παρθένας στη γειτονική χώρα.

Κάποιοι την πίστεψαν, όμως, αυτό δεν απασχολεί κανέναν. Τώρα, βέβαια, θα με ρωτήσεις «μας απασχολεί αν έχει κάνει σεξ ή όχι;» Δίκιο θα έχεις.

Οι Τούρκοι, πάντως, αφιέρωσαν μερικές αράδες για το… θέμα, το οποίο διανθίστηκε με μερικές φωτογραφίες της.

Η αλήθεια είναι ότι για τον ανδρικό πληθυσμό αυτά τα «κλικς» έχουν περισσότερο ενδιαφέρον συγκριτικά με το… βιογραφικό της στο ερωτικό σκέλος.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα haberler.com ότι η Μερβέ Τασκίν επισκέφθηκε την Ίμπιζα και πως από το συγκεκριμένο μέρος προέρχονται οι γυμνές πόζες της.

Όπως καταλαβαίνετε, ο λογαριασμός της στο Instagram πήρε «φωτιά» και τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Τώρα για τους… μερακλήδες θα μεταφέρουμε την πάσα αλήθεια, διά στόματος Μερβέ Τασκίν.

Αφού παλιότερα υποστήριξε ότι ο Λόρις Κάριους, τερματοφύλακας της Μπεσίκτας, εκδήλωσε ενδιαφέρον για εκείνη, η Τουρκάλα καλλονή προχώρησε στη μεγάλη αποκάλυψη.

«Δεν είμαι πια παρθένα, το έκανα. Έχασα την παρθενιά μου σήμερα», ήταν η συγκλονιστική της ατάκα. Λιτή. Και περιεκτική. Κυριολεκτικά…

Α, να προσθέσουμε ότι είχε αναφέρει τα εξής:

«Είμαι παρθένα. Θέλω να πω, είμαι παρθένα επιστημονικά. Μετά την πρώτη μου σχέση, πήγα σε έναν μαιευτήρα και μου είπε ότι είμαι ευέλικτη και αυτό είναι πολύ σπάνιο, θα παραμείνω παρθένα μέχρι να γεννήσω φυσιολογικά. Εννοώ ότι είμαι παρθένα μέχρι να πεθάνω».

Είναι πιθανό να σας κούρασε αυτό το όμορφο κορίτσι και να σας κουράσαμε κι εμείς δηλαδή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις… μιλούν οι φωτογραφίες.

Ιδού η καλλονή από την Τουρκία

Τουρκία

Τουρκία

Τουρκία

Τουρκία