Στο ΟΡΕΝ αλλά όχι μέσω Νίκου Κοκλώνη φέρεται να κατευθύνεται η Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως αποκαλύπτει η RealNews, η δημοσιογράφος βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα τυπικά πλέον να απομένουν.

Η δημοσιογράφος, η οποία αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον Alpha έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας, συνεχίζει να «κοιτά» προς το Open με ή χωρίς την Barking Well.

Την ώρα που πυκνώνουν οι πληροφορίες για πιθανότητα επικείμενης ρήξης ανάμεσα στο Open και την Barking Well, η Τατιάνα Στεφανίδου παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της και κάνει μόνη της τη διαπραγμάτευση με το κανάλι του Κορωπίου.

Ενώ αρχικά η δημοσιογράφος είχε επαφές με συνεργάτες του Νίκου Κοκλώνη με στόχο να μεταπηδήσει από τον Alpha στο Open με παραγωγή της Barking Well, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι προ- χωρά σε απευθείας συζητήσεις με το κανάλι για να «κλειδώσει» τη μεταγραφή της καθώς η ενδεχόμενη ρήξη της εταιρείας παραγωγής με τον Alpha αφήνει οποιαδήποτε συμφωνία μετέωρη.

Η παρουσιάστρια του «T-live» φέρεται να έχει λάβει εγγυήσεις ότι θα πληρώνεται από το κανάλι και οδεύει σε επισφράγιση του deal με την πλευρά Σαββίδη.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Μετά το τέλος του Έρωτα φυγά πάει στον ANT1 αυτός ο ηθοποιός

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τι συμβαίνει στην Άνω Παπαριά της Πελοποννήσου τελικά;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη φεύγει από το σπίτι – Η Ιουλία λέει στον Στάθη την κρυφή της επιθυμία