Ο Σταμάτης Γονίδης εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αποτελεί έναν σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, από τους πλέον αναγνωρίσιμους των τελευταίων ετών. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στιγμή που θα αποσυρθεί από το τραγούδι.

«Βέβαια, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό πότε θα σταματήσω. Εγώ το γνωρίζω, να σας πω την αλήθεια. Όμως, όσο ο κόσμος με ζητάει και με θέλει να τραγουδώ και όσο εγώ νιώθω συνεπής, η φωνή μου είναι εντάξει και τα τραγούδια μου έχουν απήχηση, συνεχίζω να τραγουδώ.

Όταν καταλάβω ότι ο κόσμος πλέον με απορρίπτει, δεν θα επιμείνω σε κάτι που ο κόσμος δεν θέλει και τότε θα πάρω άλλες αποφάσεις», δήλωσε.

Παράλληλα, στην ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό που τον κρατά στην κορυφή, απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι είναι μυστικό να είσαι ο εαυτός σου και κάθε φορά που τραγουδάς να τραγουδάς από καρδιάς. Εγώ είμαι 35 χρόνια επικεφαλής σχημάτων, ηγέτης όπως το λέμε, και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.

Δεν την επέλεξα εγώ αυτήν τη θέση, την επέλεξαν οι επιχειρηματίες, που θέλανε να κερδίσουν μέσα από αυτό. Άρα, λοιπόν, όλα έχουν γίνει από μόνα τους, χωρίς εγώ να κάνω καμία προσπάθεια».

Όλες οι ειδήσεις

Τηλεθέαση: Έπιασε κορυφή το Asia Express – Τι έκαναν Μαίρη,Μαίρη, Μαίρη, Φως στο Τούνελ

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μανούλα;

Μαύρο Ρόδο: Ο διάλογος από την ιστορική συνάντηση Φιλαρέτης – Θέμη Καστρινού