Το Star φέρνει στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν την κωμική σειρά «Στα σύνορα» η οποία βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «At the border».

Η νέα σειρά του Star όμως θα γίνει και η αιτία για την τηλεοπτική επανένωση ηθοποιών οι οποίοι έγραψαν ιστορία ως δίδυμο στην εμβληματική σειρά «Εγκλήματα».

Ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα και την Υρώ Μανέ οι οποίοι μετά από περίπου 20 χρόνια βρίσκονται ξανά στο ίδιο πλατό για τη νέα κωμική σειρά. Μάλιστα η μία θα υποδύεται την πεθερά και ο άλλος τον γαμπρό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκεται και η Λίλα Μπακλέση η οποία θα παίζει την εγγονή της Μανέ και κόρη του Κόκλα. Ακόμη ο Νίκος Πουρσανίδης θα υποδυθεί τον αστυνομικό που έρχεται στο ελληνικό χωριό κοντά στα σύνορα για να ξεσκεπάσει παράνομες δραστηριότητες.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στην Αθήνα σύμφωνα με τη RealNews ενώ σύντομα θα μεταφερθούν σε εξωτερικό χώρο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Στα σύνορα θα δούμε ένα πολύ καλά στημένο κωμικό σκηνικό. Η υπόθεση αφορά μια γιαγιά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα η οποία κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων και θέλει να αφήσει τη… δουλειά της στην εγγονή της. Αυτή όμως ερωτεύεται τον αστυνομικό που έρχεται για να λύσει την υπόθεση.

Όλες οι ειδήσεις

Ολυμπιακός: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας και της σειράς για τα 100 χρόνια του Θρύλου

Just the 2 of us: Τέλος από τον ALPHA – Αυτό παίρνει τη θέση του

Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!