Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο περιοδικό Secret, μιλώντας μεταξύ άλλων για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βάζει πλώρη για Βουλή, μιας και έκανε γνωστή την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, είμαι κοντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το τι θέλει να προσφέρει στα κοινά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήματα των ηθοποιών. ∆εν παριστάνω ούτε τον οικονομολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής.

Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήματα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που μπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήματα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη».

Παράλληλα, αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε:  «Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο δυναμικές πολιτικούς, µε πολύ μεγάλη γνώση πάνω στα νοµικά και διεθνή προβλήματα. Είναι μια φωνή που δεν πρέπει να λείπει από τη Βουλή. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και δεν έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει».

Από ‘κει και πέρα, ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο των γονιών του: «Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισμοί μεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό καμμάτι στη ζωή των ανθρώπων».

Τέλος, όσον αφορά τη διαθήκη του, την οποία δημιούργησε όταν βρίσκονταν στην ηλικία των 25 ετών: «Όταν ήμουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, μόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ερωτηθείς για το τι θέλει να γίνει μετά τον θάνατό του πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε είμαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εμένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή».