Η Σύλβια Δεληκούρα μας συστήνεται ξανά φέτος μέσω της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του επιτυχημένου δίδυμου των Ρέππα και Παπαθανασίου όπου και υποδύεται την Μιμίκα.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ» η ίδια ανέφερε ότι συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τους δύο δημιουργούς στο θέατρο και θεώρησαν πως θα της ταιριάζει ο συγκεκριμένος ρόλος στη νέα τους τηλεοπτική απόπειρα.

Η Μιμίκα έχει κοινό με την ίδια ότι τα «λένε» έξω από τα δόντια και οι δύο. Στα γυρίσματα της σειράς σύμφωνα με την ίδια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Ακόμη και όταν συμβαίνουν απρόοπτα όπως τη φορά που η ίδια είπε όλα τα λόγια της στην πρώτη λήψη αλλά μετά δε θυμόταν τίποτα με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πειράγματα της Βάσως Λασκαράκη και των υπόλοιπων συναδέλφων της.

Έχοντας ως όνειρο να γίνει ηθοποιός από 4 χρονών, η ίδια τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση καθώς στη ζωή της ήρθε και ο ρόλος της μητρότητας. «Η αλήθεια είναι όμως πως για χρόνια δεν είχα κάποια πρόταση να με ξεκουνήσει. Τώρα όμως είμαι πάλι εδώ μέσα από το Μαίρη Μαίρη Μαίρη και αισθάνομαι όμορφα.», συμπληρώνει.

Τέλος η Σύλβια Δεληκούρα μας αποκάλυψε και όσα απωθημένα έχει. Το πρώτο που αναφέρει για την προσωπική της ζωή είναι ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερα ταξίδια οικογενειακώς. Στα επαγγελματικά της σημειώνει ότι θα ήθελε να παίξει στην Επίδαυρο αλλά και κάποια σειρά που συμμετέχει, όπως αυτή τη στιγμή το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» να παίξει στο Netflix!

Όλες οι ειδήσεις

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα» – Ξεσπαθώνει για την ατάκα που άναψε φωτιές

Σασμός: Η νύχτα πάθους του Αστέρη με την Αργυρώ είναι γεγονός!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση στους haters