Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, «Όλα για την ζωή μας». Εκεί ο παρουσιαστής μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Ο παρουσιαστής που φέτος είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα.

«Όταν έπεφτα για ύπνο, έλεγα ας μη ξυπνήσω αύριο για να μη βιώσω όλα αυτά τα πράγματα. Όταν συνεχιζόταν αυτό το μοτίβο κι η κατάσταση, έπρεπε να χρησιμοποιώ άλλους δρόμους για να ξεχνάω. Και ξεχνάς όταν είσαι σε καταστολή. Έπινα αλκοόλ τότε. Η σκέψη είναι δηλητήριο.» είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Φαινομενικά ήμουν ok, έβγαλα χρήματα, στις διακοπές μου περνούσα καταπληκτικά, είχα ερωτικές σχέσεις, περνούσα φανταστικά στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά όταν έκλειναν τα φώτα και ήμουν μόνος με τον εαυτό μου, εκεί άρχισα να δουλεύω πολύ τα πράγματα στο κεφάλι μου και δημιουργούσα προβλήματα. Δεν είχα στοχοπροσήλωση, δεν είχα ξεκάθαρο το που πάω, ήμουν χαομένος» συμπλήρωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Είχα ενοχικά συναισθήματα συνεχώς. Ξυπνούσα το πρωί κι ένιωθα ένοχος για το τι δεν έκανα καλά την προηγούμενη ημέρα και για το ποιους δεν είχα ευχαριστήσει. Θες να ευχαριστήσεις τους πάντες. Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι θες να αρέσεις σε όλους, κάτι που δεν γίνεται. Θεωρώ ότι οι σκέψεις αυτές είναι δηλητήριο. Μιλάω για τις αμφιβολίες, το άγχος, τα διλήμματα», δήλωσε αρχικά.