Το Power of love συνεχίζεται και μαζί με αυτό και ο Νίκος Πελετιέ που έχει μία γνώμη επί παντός επιστητού. Μετά τα όσα είπε για τις πλαστικές της Σωτηρίας, ήρθε η ώρα της Μαρκέλλας και της συμπεριφοράς της.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τετάρτης την ώρα που συζήταγαν για την Μαρκέλλα ο Κύπριος παίκτης είπε πως «εγώ πιστεύω το εξής. Θέλεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο πραγματικά; Θύμωσε τον. Καν’ τον να θυμώσει. Χθες η Μαρκέλλα θύμωσε και έδειξε ένα κομμάτι του εαυτού της».

«Πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματική Μαρκέλλα. Τώρα, όπως κατά κάποιο τρόπο είπες και εσύ, ηρέμησε και κατάλαβε πως δεν έπρεπε να διαχειριστεί έτσι». «Γι’ αυτό αποφάσισε να διαχειριστεί την κατάσταση πιο σωστά» πρόσθεσε στον Δήμο, με τον οποίο γινόταν η συζήτηση στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο εν λόγω παίκτης προσπαθεί να φέρνει τους υπόλοιπους του σπιτιού στα όριά τους, όπως για παράδειγμα τη Σωτηρία για την οποία είχε πει ότι έκανε 13 πλαστικές!

«Δεν το φανταζόμουν με τίποτα για την Σωτηρία. Ναι, είναι όμορφη αλλά να ξέρεις ότι έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Δημήτρη, με την Σωτηρία να αντιδρά!

«Τι; Τι έκανα; Δεν έχω κάνει τίποτα. Λίγο υαλουρονικό έχω βάλει» απάντησε η παίκτρια στο σπίτι των κοριτσιών. «Παιδιά, μισό λεπτό, περιμένετε τώρα γιατί δεν είμαι καλά. Ποιες πλαστικές; Δεν σας έδειξα πώς ήμουν μικρή;».

«Εννοεί ότι είσαι τόσο ωραία σαν να είσαι ψεύτικη»προσπάθησε να την ηρεμήσει η Νίκη.

Power of love: Όσα είπε ο Νίκος Πελετιέ για την Μαρκέλλα

 

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)