Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Νικολαΐδης, στο περιοδικό OK, μέσα από την οποία μίλησε για το παρελθόν του, το παρόν αλλά και το μέλλον του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς, πλέον βρίσκεται στο σόου μουσικής του Alpha, J2US όπου και εμφανίζεται μαζί με την τραγουδίστρια, Θέλξη, αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις.

Ο ίδιος, μίλησε για τις σπουδές του στην Αμερική, που είναι πιο δύσκολες και λιγότερο εντυπωσιακές από όσο θα φανταζόταν κανείς, προχωρώντας σε μια αποκαλυπτική ιστορία που συγκλονίζει.

Πήγα στην Αμερική για σπουδές και έμενα σε παγκάκι – Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στις σπουδές του στις ΗΠΑ, όπου πήγε με μια βαλίτσα και ένα λάπτοπ, ζώντας αρκετές αντιξοότητες, καθώς έφτασε στο σημείο να μείνει και σε παγκάκι για να τα καταφέρει.

Μεγαλωμένος δύσκολα, σε μια γειτονιά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο γνωστός ηθοποιός έζησε στο Δυτικό Χόλιγουντ, μια αρκετά ακριβή περιοχή, όπου και δυσκολεύτηκε να επιβιώσει μέχρι να καταφέρει να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Με τα ενοίκια να είναι πολύ ακριβά, ο Σπύρος Νικολαΐδης, επέλεξε να μείνει σε παγκάκια προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα του στην υποκριτική.