Το φετινό καλοκαίρι έγινε η αποκάλυψη ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της μωρό. Ο σύντροφός της, μουσικός Ίαν Στρατής, είναι πολύ ευτυχισμένος και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα!

Η πασίγνωστη και πολυπράγμων youtuber και influencer είχε ανακοινώσει μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος και όπως είναι φυσικό είναι πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της Ίαν Στρατή! Η γνωστή blogger το τελευταίο διάστημα είχε χαθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση μίλησε μαζί τους στο Instagram.

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω» είπε η αεικίνητη εγκυμονούσα!

Μερικές μέρες πριν είχε σχολιάσει για τις διαφορές που υπάρχουν στα γυναικεία σώματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η ίδια είχε πει πως το σώμα που βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης χρήζει σεβασμού και κανείς δεν πρέπει να το σχολιάζει!

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να περνάει λίγο… ζόρικα αφού το βάρος της δεν τη βοηθά και ιδιαίτερα! Όμως ο Ίαν είναι στο πλευρό της και εκτελεί χρέη… οδηγού! Όπως φαίνεται και στο story που ανέβασε στο Instagram ο μουσικός φροντίζει να τη διευκολύνει!

συνατσάκη

συνατσάκη

 

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς