Ο διάσημος και πολύ αγαπητός τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, βάφτισε μερικές μέρες πριν τον δεύτερο γιο του που απέκτησε με την επίσης τραγουδίστρια,  Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμές χαράς με τους καλεσμένους του την περασμένη Κυριακή στον Πολυχώρο Ονείρων όπου βαφτίστηκε ο μικρός Ιορδάνης ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα της Γαλάτειας.

Μαζί τους βέβαια και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Άγγελος που πόζαρε όλο περηφάνια στο πλευρό του μικρού Ιορδάνη.

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη

Οι σπόντες ωστόσο ήρθαν λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια των οικογενειακών δηλώσεων. Η Γαλάτεια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN, ότι είναι πολύ συγκινημένη με τον Γιώργο να λέει ότι κάθε μέρα στο πλευρό της είναι ξεχωριστή.

«Αυτά μου λέει. Έτσι με έριξε, αλλά με βλέπετε πως είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται λοιπόν, λέω θα κάνω κάθε φορά το πάρτι σαν να είναι γάμος και αυτό θα γίνεται. Και θα ντύνομαι σαν νύφη», είπε η Κύπρια τραγουδίστρια.

Από την άλλη ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Πρόταση γάμου της έχω κάνει, άσχετα με το τι λέει η Γαλάτεια. Της έχω κάνει τη μέρα που γέννησε τον Άγγελο, άρα πριν τέσσερα χρόνια».

«Παιδιά, είναι τόσο σπαστική, τόσο ψυχοπαθής με την καθαριότητα, που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια, άρα εγώ αραχτός», κατέληξε με την ίδια να συμπληρώνει χαμηλόφωνα ότι «ισχύει».Όλες οι ειδήσεις

Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα: Τι λέει για το θάνατο της μητέρας της

SMS απάτη δήθεν απο το GOV.GR – Τι πρέπει να προσέχετε

Ποια πενηντάρα; Φλογερή η Σοφία Βεργκάρα!