Σε νέες επαφές με την Αννίτα Πάνια βρίσκεται το OPEN με το κανάλι να ψάχνει τρόπο να εντάξει ξανά στο δυναμικό του την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί ξανά στο κανάλι παρουσιάζοντας τη βραδινή εκπομπή σε στυλ συνεντεύξεων «Ανοιχτά» αλλά και το «Αννίτα κοίτα». Μετά από μία σύντομη διακοπή στις σχέσεις τους και τη μετακόμιση στο Mega, όλα δείχνουν πως θα έχουμε νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι επαφές ανάμεσα σε OPEN και Αννίτα Πάνια έχουν ξεκινήσει την ώρα που η παρουσιάστρια είδε πρώην σύντροφό της να προχωράει σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Από το κανάλι της προτείνουν να βγαίνει καθημερινά στον αέρα με μία μεσημεριανή εκπομπή παρότι αρχικά συζητήθηκε η παρουσίαση ενός talk show το οποίο θα βγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα μετά τα μεσάνυχτα.

Η συμφωνία λοιπόν φαίνεται να κλείνει προς τη μεσημεριανή εκπομπή η οποία θα ονομάζεται «Πες τα στην Αννίτα» με τους τηλεθεατές είτε μέσω τηλεφώνου είτε με παρουσία στο πλατό να λένε τα προσωπικά τους προβλήματα στην παρουσιάστρια.

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος αγαπημένη παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά: Οργή για την δολοφονία στο Blue Horizon

Το έκανε ξανά ο Λιονέλ Μέσι! – Μαγικό γκολ με φάουλ και νίκη για την Αργεντινή