Ο Νίκος Κοκλώνης φλερτάρει εδώ και καιρό με την επίσημη είσοδό του στο Open και τη συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και πλέον από ‘τι φαίνεται έχει βρεθεί ο τρόπος για να γίνει αυτό.

Όπως μεταφέρει η RealNews, το Big Brother θα είναι το όχημα για να γίνει ο Νίκος Κοκλώνης μέτοχος στο Open. Τρία στάδια διαφορετικού βαθμού περιλαμβάνει η συμφωνία της Barking Well με τον Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα:

Για τον πρώτο χρόνο ο Κοκλώνης θα αναλάβει την παραγωγή σε όλες τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού ενώ η αγορά και η μίσθωση σειρών και ταινιών θα γίνεται από το Open. Για τις παραγωγές που θα χρηματοδοτεί ο Κοκλώνης θα πληρώνεται με εισπράξεις από τα διαφημιστικά έσοδα ενώ αν αυτά δεν επαρκούν θα έχει το δικαίωμα να λάβει το κόστος των παραγωγών σε μετοχές.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το Big Brother το οποίο σκοπεύει ο παρουσιαστής να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο. Ως πρόγραμμα εκτιμάται ότι τα διαφημιστικά δε θα καλύψουν το κόστος παραγωγής με αποτέλεσμα την είσοδο του παραγωγού στο OPEN.

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA η διπλή προβολή – Τι συνέβη

Στα σύνορα: Η υπόθεση από τα 4 επόμενα επεισόδια που θα δούμε το Νοέμβριο!

Νέες ταυτότητες: Αυτά τα στοιχεία θα εκτυπώνονται – Ποια έχουν έκπτωση!