Όταν ο Αντώνης Ρέμος έχει να εμφανιστεί τρία χρόνια στο νησί των Κυκλάδων είναι λογικό κι επόμενο ο καθένας από εμάς που σέβεται τον εαυτό του να εμφανίζει στερητικό σύνδρομο! Έτσι, τώρα που ο κορονοϊός έφυγε, τα μέτρα έπαψαν και όλα πια είναι ένα μακρινό όνειρο χωρίς θανάτους και εντατικές, ήρθε η ώρα για όλους να το ρίξουν λίγο έξω και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας στο Nammos!

Τρία χρόνια λοιπόν μετά και ο Αντώνης έκανε το come back όπως του άρμοζε! Με χιλιάδες κόσμου στα τραπέζια, με πυροτεχνήματα, με μπαλέτα και χρήμα και σαμπάνια να ρέουν άφθονα! Το γνωστό seaside εστιατόριο της Ψαρρούς γέμισε με κόσμο ενώ ο Έλληνας τραγουδιστής μοιράστηκε την σκηνή με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Mohamed Ramadan.

Ο 34χρονος Αιγύπτιος άνοιξε το πρόγραμμα στη μία μετά τα μεσάνυχτα και οι αραβικοί ρυθμοί μουσικής ξεσήκωσαν τα πλήθη στη Μύκονο με πρώτο τραγούδι να ακούγεται το Ya Habibi που τρέλανε τα κορμιά!

Όταν έκανε την είσοδό του ο Αντώνης η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά με το κοινό να τον αποθεώνει και τον ίδιο να φαίνεται ιδιαίτερα κεφάτος για αστεία αλλά φυσικά και για τραγούδι, όπερ και εγένετο.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί και ο Ρέμος αποχαιρέτησε το κοινό φορώντας μαγιό και τους θαμώνες να τον ραίνουν με… σαμπάνιες!

Το κατάμεστο Nammos πρέπει να έδιωξε και τον τελευταίο πελάτη γύρω στις έντεκα το πρωί!

Δείτε τα βίντεο από το mykonoslive.tv και ταξιδέψτε νοερά μέχρι το νησί των Ανέμων!