Ο Νίκος Βέρτης είναι αναγκασμένος να καταβάλει στον πρώην συνεργάτη του 300.000 ευρώ. Ο τραγουδιστής έχασε το δικαστήριο που είχε με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην επιχείρηση του. Μάλιστα, εκείνος ζητούσε μέσω δικαστηρίου από τον τραγουδιστή ποσό ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, ο Νίκος Βέρτης έχει μια εταιρία παραγωγής συναυλιών, η οποία ενοικιάζει εξοπλισμό για αντίστοιχες εκδηλώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, ο συνεργάτης του δικαιώθηκε πρωτόδικα, έχει ήδη εισπράξει μέσω νομικών κινήσεων ποσό ύψους 215 χιλιάδων ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85 χιλιάδες ευρώ αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία ώστε να κατασχεθούν.

Την υπεράσπιση του Νίκου Βέρτη πλέον ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου.

“Αγνοώ τη νομική αυτή εξέλιξη, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το χειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υποθέσεως. Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα δικαστήριο την Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος του κ. Βέρτη, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι’ αυτό τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη ανεβλήθη επειδή ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο θέλοντας να γίνει η δίκη. Όμως εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή. Έτσι το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25/10/2022. Εκείνο που μπορώ να σας πω από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων πως ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος”.