Στις Σπέτσες βρίσκεται για το Πάσχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια λατρεύει το συγκεκριμένο νησί και μάλιστα το είχε επιλέξει και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου, τον Ιούνιο του 2020.

Στον ναό του Αγίου Αντωνίου παρακολούθησε την Αναστάσιμη Ακολουθία παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Παρών ήταν και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης.

Κάποια στιγμή η 39χρονη ανέβηκε και στον άμβωνα και έψαλε το «Χριστός Ανέστη».

Ο ιερέας της ενορίας και ο πατέρας της έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε παραχωρήσε πριν μερικές μέρες συνέντευξη στο Dot του ΣΚΑΪ και μίλησε για τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Έχω την τάση να κλείνομαι κι αυτό είναι ένα πράγμα που νιώθω ότι δεν αρέσει στον Σπύρο. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό, με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει να το «σπάσει» αμέσως. Κατευθείαν μου λέει να πάμε έξω. Είναι πολύ κοινωνικός, οπότε του πέφτει λίγο βαρύ. Όταν στα καλά καθούμενα τα ρολά κατεβαίνουν και πέφτεις, ο άλλος το παρατηρεί και λέει “κάποιο πρόβλημα έχει αυτή, όλο κάτι της φταίει”. Αυτή η ανάγκη μου γεννιέται πολύ ξαφνικά, αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη μεριά όμως, έχει και ο σύζυγός της κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί, όπως αναφέρει.

Όσο για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης είπε: «Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα. Ειδικά αυτό όμως, μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα, για κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ξέρω, γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;».