Στο 11ο φιλανθρωπικό Gala «Blue Dream» στα Χάμπτονς θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του την ελίτ της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στο gala, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Αύγουστο.

Πρόκειται για την ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο πατήρ Αλέξανδρος Καρλούτσος (Father Alex), στον χώρο δεξιώσεων της επιβλητικής Ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, δίπλα στις βίλες των rich & famous της Νέας Υόρκης.

Τα Χάμπτονς, που βρίσκονται στο ανατολικό άκρο του Long Island, στη Νέα Υόρκη, είναι γεμάτα υπερπολυτελή ακίνητα, που ανήκουν σε πλούσιους Αμερικανούς.

Μεταξύ των διάσημων προσωπικοτήτων που διαθέτουν εξοχικές βίλες στην παραθαλάσσια περιοχή είναι η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μπιγιόνσε, αλλά και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Το φετινό Blue Dream θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου και τα τραπέζια είναι σχεδόν sold out, καθώς όλοι ανυπομονούν να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα εμφανιστεί με 11μελή ορχήστρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φορές στο παρελθόν, ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς τον συνδέει στενή φιλία με τον Father Alex, που μετρά περισσότερα από 40 χρόνια.

Τα έσοδα της λαμπερής εκδήλωσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός, διατίθενται όπως κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.