Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ακόμη ζευγάρι; Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του τένις έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις και έβαλε τέλος στις φήμες για τη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη, με συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως δεν την απασχολεί τι πιστεύει ο καθένας.

Ακόμη πρόσθεσε πως ξέρει οτι έχει τον σωστό άνθρωπο δίπλα της και πως εκείνος φροντίζει να την κάνει χαρούμενη, σημειώνοντας πως νιώθει καλά μαζί του και περνάνε ωραία, κάτι που είναι το μοναδικό που την ενδιαφέρει.

Παράλληλα, απάντησε σε ερώτηση για το αν της προκάλεσε στεναχώρια το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο μιας συγκεκριμένης μερίδας ατόμων για αυτή της τη σχέση.

Η Μαρία Σάκκαρη και σε αυτή την περίπτωση ήταν ξεκάθαρη, λέγοντας πως δεν την είχε στεναχωρήσει τα όσα ειπώθηκαν όταν εκείνη βρισκόταν αγωνιζόμενη στους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς δεν ασχολείται με κακόβουλα σχόλια.

Την ίδια στιγμή όμως, φρόντισε να υποκλιθεί στον σύντροφο της, σημειώνοντας πως σε εκείνη τη περίοδο βγήκε μπροστά για εκείνη και την στήριξε στον μέγιστο βαθμό.