Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι σε κάθε περίπτωση ένας αγαπημένος ηθοποιός για το τηλεοπτικό και όχι μόνο κοινό, με το ταλέντο του να είναι κάτι που ξεχωρίζει από μακριά.

Έχοντας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου αλλά και με μοναδικές ερμηνείες μέσα από διάφορους ρόλους σε τηλεόραση, κινηματογράφο αλλά και θέατρο, δεν θεωρείται άδικα ως ένας από τους κορυφαίους της γενιάς του και φέτος τον παρακολουθούμε στον ΑΝΤ1 για το σήριαλ, μετά τη φωτιά.

Ο ίδιος μέσα από μια συνέντευξη του στο 7ημερες TV  και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μίλησε και για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως μαζί με την σύζυγο του πήγανε σε σύμβουλο γάμου.

Όπως δήλωσε, ο ίδιος με την γυναίκα του γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν σε δύσκολους καιρούς και ο έρωτας αργότερα μετατράπηκε σε αγάπη, σεβασμό αλλά και πολλά περισσότερα πράγματα.

Αυτό που τους κρατάει παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν, είναι ο σεβασμός και η στήριξη σε αυτό που δημιούργησαν με τόσο κόπο.

Όσον αφορά στο τι τους βοήθησε να μείνουν ενωμένοι, ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκάλυψε αυτήν την επίσκεψη στον σύμβουλο γάμου, προκειμένου να ισορροπήσουν στο τι θέλει ο καθένας αλλά και τις ανάγκες που έχει καθένας μέσα σε αυτόν τον γάμο.

Όπως τόνισε άλλωστε, αυτό τους βοήθησε να δούνε τα πράγματα πιο καθαρά.

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ρήγας ερωτεύεται – Αυτό είναι το μέλλον του

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές