Η γνωστή Influencer, Super Κική βιώνει απίστευτα δύσκολες στιγμές αφού ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε!

 

Τη δυσάρεστη είδηση της αποβολής την έκανε η ίδια γνωστή μέσα από ανάρτησή της στα Social media και συγκεκριμένα μέσω του Instagram. Η ίδια η Super Κική ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από τους ακολούθούς της αλλά και φίλους και συγγενείς,  να μην της ξαναμιλήσουν για αυτό το θέμα, να κάνουν πως δε συνέβη ποτέ και όταν η ίδια θα είναι έτοιμη, θα το συζητήσει!

kiki

kiki

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της:

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου».