Ένας ακόμα χωρισμός ήρθε να ταράξει τα νερά της κοσμικής και καλλιτεχνικής Αθήνας και μάλιστα ένας χωρισμός που αποτελεί πραγματική έκπληξη, αφού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και αθόρυβα ζευγάρια.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, δεν είναι πλέον μαζί μετά από πέντε χρόνια.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Ο Γιατρός, που έχει έναν γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη που έχει δύο παιδιά από το γάμο της με το Νίνο, ζούσαν μαζί και έδειχναν να είναι πραγματικά αγαπημένοι.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ζευγάρι θα έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τελικά έπεσαν οι τίτλοι τέλους παρόλο που ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς.

Μάλιστα ήταν δύο άνθρωποι που φρόντιζαν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφυλάττουν τη σχέση τους από αυτήν.

Άνθρωποι του κύκλου τους είπαν ότι η απόφαση δεν πάρθηκε εν βρασμώ και μάλιστα φαίνεται να μην υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει. Ήταν το 2019 που είχαν αποφασίσει και πάλι να χωρίσουν με πηγές να αναφέρουν ότι ένα βασικό θέμα ήταν οι διαφωνίες που είχε η οικογένεια της Χρυσής με την πορεία που έπαιρνε αυτή η σχέση, καθώς θεωρούσαν ότι ήταν νωρίς για να προχωρήσει σε κάτι τόσο σοβαρό λίγο καιρό μετά το χωρισμό της και με δεδομένο ότι ακόμα τα παιδιά της είναι πολύ μικρά. Εξάλλου, η οικογένεια της Χρυσής έχει κάθε λόγο να είναι επιφυλακτική απέναντι στους καλλιτέχνες μετά την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Νίνο σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

 

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Liewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

Masterchef: Οι αλλαγές που ετοιμάζει η παραγωγή