Χαρμόσυνα νέα έρχονται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με την ημερομηνία που θα γίνει το μυστήριο να έχει ήδη κλειδώσει.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών μέχρι το τέλος του 2022 και πριν την γέννηση του παιδιού τους με την παρουσιάστρια και τον γνωστό επιχειρηματία να στεφανώνονται.

Παρούσες σε αυτόν τον γάμο θα είναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού με το ζευγάρι αυτή την περίοδο να πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα κάνουν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλα αναμένεται να κανονιστούν μόλις γυρίσουν από τις διακοπές τους ενώ πρόσφατα οι δύο τους μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη περιοχή της Βούλας.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η διάσημη παρουσιάστρια είναι γνωστό πως δεν αποχωρίζεται το μονόπετρο με το οποίο, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος της έκανε πρόταση γάμου, την οποία και φυσικά αποδέχθηκε.

Πλέον είναι έτοιμη να παντρευτούν δίνοντας κάθε επισημότητα στη σχέση τους..