Η κόντρα που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Περρή, φαίνεται να μην έχει αίσιο… τέλος. Κι αυτό γιατί και οι δύο πλευρές δε φαίνεται να υποχωρούν και σίγουρα αποκλείεται κάποιος να ζητήσει συγνώμη!

Η παρουσιάστρια του ALPHA, που είχε φροντίσει να μην αναφέρει ξανά το όνομα του δημοσιογράφου μετά την απαίτηση που είχε εκείνος να του ζητήσει συγνώμη αλλιώς θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, απάντησε στα όσα είπε εκείνος με ένα στόρι στο Instagram γράφοντας τα εξής:

«Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις… Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άντρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μιας γυναίκας. Δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο” αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου».

 

Ωστόσο σήμερα (4/12) ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα και είπε ότι θα πρέπει να αποδείξει τα όσα είπε η παρουσιάστρια.

“Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει. Υπάρχει μία περίοδος, όχι τεράστια φαντάζομαι, περιμένουμε ανταπόκριση. Από εκεί και πέρα, το χρονοδιάγραμμα έχει κατατεθεί δημοσίως. Ας μην κάνουμε ανασκόπηση, δεν χρειάζεται. Τα καινούρια τα είπαμε, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Φυσικά και θα δεχτώ τη συγγνώμη της, εξάλλου όλο αυτό γι’ αυτόν τον λόγο έγινε και όχι για να εισπράξουμε, αλλά ούτε να γίνουμε αντικείμενα συζήτησης. Έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα και η πραγματικότητα να είναι παρούσα“, είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής