Η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media όπως έκανε γνωστό η εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! του Νίκου Κοκλώνη, θέλησε να επικοινωνήσει με την παρουσιάστρια του ALPHA.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι Καινούργιου και Τσαγκρίδης επικοινώνησαν εκ νέου μετά το βίντεο που διέρρευσε με τις τρυφερές στιγμές του με τη Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε ότι είχαν χωρίσει και ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν και ξαναβρίσκονταν. Και ξεκαθάρισε ότι η σχέση δεν είχε βάλει οριστική τελεία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε τα παρακάτω:

“Έγινε μια νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο. Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία.

Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο”.

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης απαθανατίστηκαν σε παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ την περασμένη Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου.

Ένας λογαριασμός στο twitter δημοσίευσε τα παρακάτω στιγμιότυπα και το διαδίκτυο πήρε… φωτιά!

Μπάρκα Τσαγκρίδης

Μπάρκα Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου: Νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη