Η Ιωάννα Τούνη με δηλώσεις τις κατονομάζει τον Μάκη Κατμερτζόγλου. Τον θεωρεί υπεύθυνο για την διαρροή του ροζ βίντεο της στο διαδίκτυο. Με δήλωσή της στο Instagram, αθωώνει τον Δημήτρη Φιντιρίκο και δίνει στεγνά το όνομα του Κατμερτζόγλου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, γράφει, μεταξύ άλλων: «[]…Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμερτζόγλου. Αυτό είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια. Και αυτό γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση…»

Μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, ο Μάκης Κατμερτζόγλου, ανάρτησε κι αυτός μια ανακοίνωση στον λογαριασμό του. Σε αυτή δηλώνει πως πρόκειται για μια αναίτια επίθεση στο πρόσωπό του.

Μάκης Κατμερτζόγλου

Η απάντηση του Μάκη Κατμερτζόγλου

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της», έγραψε.

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Εξάλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος», καταλήγει.

Η δήλωση του Μάκη Κατμερτζόγλου στο Instagram

 

Η μήνυση του Μάκη Κατμερτζόγλου.

«Την 15/01/2022 και περί ώρα 19.40 η κ. Ιωάννα Τούνη σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατονόμασε τον ΑΡΤΕΜΙΟ ΚΑΤΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ( «Μάκης Κατμερτζόγλου») , ως τον υπαίτιο ανάρτησης ερωτικού video (porn revenge), πράξη ποινικώς αξιόποινη και ηθικώς κολάσιμη. Η συγκεκριμένη δημοσίευση αναπαρήχθη – δυστυχώς , ως κατά τεκμήριο αληθής, σε όλα τις διαδικτυακές εφημερίδες – κανάλια. Με το παρόν γνωστοποιείται ότι η αναφορά στο πρόσωπο του ανωτέρω είναι ψευδής και η συντάκτρια του δημοσιεύματος το γνώριζε και έχει ήδη υποβληθεί σε βάρος της έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση στα πλαίσια του αυτοφώρου αδικήματος. Η ενημέρωση γίνεται για αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς θύμα του εν λόγω video είναι και ο ίδιος ο κ. Κατμερτζόγλου, ο οποίος πρώτος (από την επόμενη μέρα ) έχει ήδη από το 2020 υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και Ως εκ τούτου , η αναπαραγωγή αφενός μίας ψευδούς και συκοφαντικής είδησης και αφετέρου των προσωπικά στοιχείων (βλ. φωτογραφίες ) του κ. Κατμερτζόγλου, καθιστά όλους υπόλογους ενώπιον του νόμου. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το καθήκον τους. Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι Σωτηρία Πανουσάκη και Ιωάννης Γλύκας»